우리나라에서 나고 자란 원재료로 만든 식품을 제공하는 프리미엄 브랜드

A premium brand offering food products made from locally grown and sourced ingredients from Korea

삼계탕 속 인삼 이야기

The Story of Ginseng in Samgyetang

삼계탕에서 가장 중요한 건 蔘(삼)입니다.

인삼에는 면역력 강화성분인 사포닌이 풍부하게 함유되어있어 몸을 보호하는데 도움을 줍니다. 한국의 대표 보양식인 삼계탕은 닭과 인삼이 들어가 섭취 시 따뜻한 기운을 내장 안으로 불어넣고 더위에 지친 몸을 회복하는 효과가 있습니다.


The most essential ingredient in Samgyetang is ginseng (蔘).

Ginseng is rich in saponins, which are known to boost immunity and help protect the body. As Korea’s representative health-boosting dish, Samgyetang combines chicken and ginseng, delivering warmth to the body’s core and aiding in recovery from heat-induced fatigue.

삼계탕 속 약초 이야기

The Story of Medicinal herbs in Samgyetang

삼계탕을 만드는 방법은 다양합니다. 만드는 방법만큼 육수 또한 다양하게 만들어 집니다.순수하게 닭과 부재료를 넣는 방식부터 닭뼈, 사골, 잡뼈 등으로 육수를 내는 방법까지 삼계탕이라는 이름으로 만들어지는 요리는 많습니다.

하지만 (주)기백컴퍼니의 삼계탕은 다릅니다. 동물성 재료로 육수를 내는 것이 아니라 100% 식물성 재료인 20가지 약초로 약초물을 만들고 그 약초물로 삼계탕을 만듭니다. 20가지 약초를 닭과 함께 했을 때 가장 좋은 맛을 낼 수 있도록 배합을 하고, 그 배합된 약초를 가지고 정성껏 약초물을 우려냅니다. 그렇게 제작된 약초물은 닭과 함께 했을 때, 냄새는 물론 닭에서 나오는 기름까지 중화하여 최적의 맛을 느끼게 해줍니다. 


There are many ways to prepare Samgyetang, and just as many variations in the broth. Some recipes use only chicken and a few ingredients, while others incorporate chicken bones, ox bone broth, or mixed bones to create the base. As a result, many different styles of Samgyetang exist under the same name. 

However, KiBaek Company’s Samgyetang is different. Instead of using animal-based ingredients for the broth, we create a 100% plant-based herbal infusion made from 20 medicinal herbs. These carefully selected herbs are blended to achieve the perfect harmony with chicken, and we meticulously extract the herbal essence to create a rich and refined base. This unique herbal broth not only enhances the natural flavors of the chicken but also neutralizes unwanted odors and excess fat, delivering the optimal taste experience.

한국인 대표 건강 보양식 삼계탕

Korea’s Signature Health-Boosting Dish: Samgyetang       

전통적인 제조 방식을 현대기술과 접목하여 제품의 품질을 더욱 높이고

진입장벽이 높은 우리나라 전통 건강식의 진입장벽을 낮추어

전통 한식의 대중화를 선도합니다

By integrating traditional manufacturing methods with modern technology, we enhance the quality of our products while lowering the entry barriers for traditional Korean health foods, paving the way for the globalization and popularization of Korean cuisine.

그냥 삼계탕이 아닙니다

보약입니다


IT'S NOT JUST SAMGYETANG

IT'S MEDICINAL FOOD

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